Lajmet

Stadiumit “Fadil Vokrri” në Prishtinë i shtohet edhe shtatorja e tij

14.02.2019

Pas miratimit nga Kuvendi i Kosovës për ndërtimin e shtatorës pranë stadiumit “Fadil Vokrri” në kryeqytetin e Kosovës, në Prishtinë, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit do të ketë përgjegjësinë për realizimin e këtij projekti.më shumë

Bashkëpunim mes Kosovës e Izraelit në fushën e atletikës

12.02.2019

Zëvendësministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Leonora Bunjaku ka pritur në takim pune Kryetarin e Federatës Atletikës së Izraelit z. Ami Baran me bashkëpunëtorë.më shumë

Zëvendësministrja Bunjaku: ADN-ja e futbollit është në gjenet tona

12.02.2019

Zëvendësministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Leonora Bunjaku, mori pjesë në konferencën për shtyp të mbajtur të hënën në Prishtinë, e cila u organizua me ndihmën e “Melodi Events & Eagle Corporation”, ku i pranishëm ishte ish-futbollisti i njohur i Barcelonës dhe i Përfaqësueses së Brazilit, Edmilson.më shumë

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë dhe ato turistike

11.02.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot Udhëzimi Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka për qëllim të përcaktojë llojet, kuptimin, formën, ngjyrën, dizajnin, madhësinë dhe fontin e shkronjave, dimensionet, materialin dhe karakteristikat teknike të shenjëzimit si dhe udhëzimet për standardet për vendosjen dhe instalimin e shenjave të trashëgimisë kulturore dhe atyre turistike në të gjitha kategoritë e rrugëve në Republikën e Kosovës.më shumë

Ministri Gashi: Përkrahja për federatat e sportistët për këtë vit është rritur 100%

08.02.2019

Në bazë të rregulloreve 04/2018 për kategorizimin e sporteve dhe asaj 05/2018 për kategorizimin e sportistëve dhe trajnerëve, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar vendimet të cilat caktojnë vlerën financiare të pikëve.më shumë

previous

6-10 Nga 1000

next