Ish ministrat

Vlora Dumoshi

Ministre e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Kujtim Gashi

Minister i Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Vlora Dumoshi

Ministre e Kulturës, Rinisë dhe Sportit - Gusht 2017

Kujtim Shala

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit - Dhjetor 2014 - Korrik 2017

Memli Krasniqi

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit - Shkurt 2011 - Dhjetor 2014

Lutfi Haziri

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit - Prill 2010- Tetor 2010

Valton Beqiri

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit - 2008 -2010

Skënder Hyseni

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit - 2007 -2008

Astrit Haraqija

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit - 2004 -2007

Behgjet Brajshori

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit - 2002 -2004