Angazhim dhe punë në fushën e sportit për të formësuar të ardhmen e të rinjëve tanë

Sot ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, së bashku me ministren e Arsimit, znj. Arbërie Nagavci, zëvendës ministrja e Shëndetësisë, znj. Dafina Gexha, rektori i UP Naser Sahiti, dekani i FEFS, Musa Selimi dhe Kryetari i Federatës së Sportit Shkollor të Kosovës, z. Adrian Telaku nënshkruan memorandum bashkëpunimi që parasheh përfshirjen e rreth 400 nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme në projekt të edukimit jo-formal në sportet malore,...

më shumë

Videot Aktuale

Arkivi i lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31