Intervistat

Ancient artifacts found during German police raid returned to Kosovo

23.02.2013

Seven artifacts dating as far back as 4,000 B.C. have been returned to Kosovo after German police stumbled on them in an unrelated raid, the country’s culture minister said Friday.më shumë

Ancient artifacts found during German police raid returned to Kosovo

23.02.2013

PRISTINA, Kosovo – Kosovo\'s culture minister says seven smuggled artifacts dating as far back as 4,000 B.C. are being returned to the country some seven years after they were found during a police raid in Germany.më shumë

German police return smuggled artifacts to Kosovo

23.02.2013

Seven artifacts dating as far back as 4,000 B.C. have been returned to Kosovo after German police stumbled on them in an unrelated raid, the country\'s culture minister said Friday.më shumë

Germany returns lost ancient artifacts to Kosovo

23.02.2013

Kosovo\'s culture minister on Friday said Germany had returned seven millennia-old artefacts that were smuggled out during the 1998-1999 war with Serbia and were unexpectedly found in a German police raid.më shumë

Sporti ishte dhe do të jetë prioritet imi dhe i MKRS-së

07.01.2013

“Do të vazhdojmë të punojmë shumë për zhvillimin e sportit brenda Kosovës. Do të kërkojmë nga federatat, klubet, tifozët, sektori privat i biznesit që të punojnë edhe më shumë për gara sa më cilësore dhe lojëra korrekte. Pa dyshim se fokusi ynë do të vazhdojë të jetë i lartë në planin e ndërkombëtarizimit dhe, siç e thashë, besoj dhe pres që viti 2013 të sjellë vendime historike në këtë drejtim”, ka thënë Memli Krasniqi, ministër i MKRS-së. më shumë

previous

1-5 Nga 21

next