Lajmet

Nënshkruhen dhjetë memorandume bashkëpunimi me organizatat e sportit

07.05.2021

Sot në kabinetin e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, janë nënshkruar memorandume bashkëpunimi me Komitetin Olimpik të Kosovës, Federatën e Mundjes, Federatën e Atletikës, Federatën e Notit, Federatën e Karatesë, Federatën e Boksit, Federatën e Vollejbollit, Federatën e Hendbollit, Federatën e Basketbollit, dhe Federatën e Shenjëtarisëmë shumë

Natyra nuk është vend i huaj për t’u vizituar por vet shtëpia jonë!

02.05.2021

Klubet e kajakut "Lumbardhi" nga Prizreni, "Zona" nga Prishtina, SuperXplorers dhe Be in Kosovo sot hapen sezonin e kajakut me aktivitetin ‘Lundro dhe Pastro në Badovc’ ku morën pjesë edhe ministri Hajrulla Çeku, zëvendësministrja Daulina Osmani dhe Adelina Grainca, deputete në Kuvendin e Kosovësmë shumë

Tryezë online për nder të Shënimi te Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale

27.04.2021

Më 26 prill 2021 Zyra për të Drejtat e Autorit e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit shënoi Ditë Botëtore të Pronësisë Intelektuale. Me shënimin e kësaj dite, Kosova i iu bashkua Organizatës Botërore te Pronësisë Intelektuale, që këtë vit mbante moton “Pronësia Intelektuale dhe Ndërmarrjet e vogëla dhe të mesme - Vendosja e ideve tuaja në treg”më shumë

previous

11-15 Nga 349

next