Lajmet

Ekspozita e Halilat prezantohet në New York

30.04.2024

Artisti Petrit Halilaj ka prezantuar ekspozitën e tij “Abetare” në Muzeun Metropolitan të Artit në New Yorkmë shumë

Dy ekipe nga Ferizaji kampion të Kupës së Kosovës në Hendboll

28.04.2024

Sot u zhvilluan ndeshjet finale të Kupës së Kosovës në Hendboll. Të dy ndeshjet ishin plot emocione dhe dhuruan atmosferë të veçantë për publikunmë shumë

Dita e Pronësisë Intelektuale

26.04.2024

U mbajt konferenca vjetore për shënimin e “Ditëve të Pronësisë Intelektuale dhe Ditës Botërore të Inovacionit dhe Kreativitetit”më shumë

Në shkollat e vendit tonë po vazhdojnë aktivitetet e programit “Sport në Shkolla”

26.04.2024

Në shkollën “Bedri Gjinaj” në Mitrovicë, shahun po e mësojnë 120 nxënës të nivelit fillormë shumë

Programi “Art në Shkolla” në katër shkolla të Prishtinës

25.04.2024

Në kuadër të programit “Art në Shkolla” 180 nxënës nga katër shkolla të ndryshme të Prishtinës: “Elena Gjika”, “Faik Konica”, “Shkëndija” dhe “Ali Kelmendi” vizituan Autostradën Hangarmë shumë

previous

1-5 Nga 36

next