Mbështetje e plotë për Operën e Kosovës

Takim me anëtarët e Këshillit përgatitor dhe UD së drejtorit të institucionit të Operës së Kosovës.Sot në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ministri Çeku priti, z. Meriton Ferizin, Ushtrues i Detyrës së Drejtorit të Operës së Kosovës dhe anëtarët e Këshillit përgatitor të këtij institucioni

më shumë

Videot Aktuale

Arkivi i lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31