Federatat e Futbollit të Kosovë

www.ffk-kosova.com
E-mail: [email protected]
Tel & Fax: +381 38 226223

Kryetar: Fadil Vokrri
Mob: +377 44-400-700
Sekretari gjeneral: Heroll Salihu
Mob: +377 44-286-770

Numri i klubeve: 56
Seniore.F: 87
Seniorë: 5,298
Juniorë, Kadetë dhe  pionerë: 3,635
Meshkuj të regjistruar: 8,933
Femra të regjistruar: 87
Gjithsej: 9,020.