Filharmonia e Kosovës në prezantmin e parë në Kamenicë

20.01.2023

Orkestra Frymore e Filharmonisë në drejtimin e tre dirigjentëve Baki Jashari, Lirjona Sylejmani dhe Hajrullah Syla dhe me solistë sopranon Adelina Paloja, tenorin Liridon Sadriu dhe klarinetistin Shkumbin Bajraktari, ka dhënë koncert përpara publikut në shtëpinë e kulturës 'Isa Kastrati'.

Kjo në kuadër të programit 'Filharmonia në lëvizje' që ka për synim afrimin e publikut jashtë kryeqendrës me Filharmoninë, inspirimin e të rinjve në qendra të ndryshme të Kosovës që të shohin si mundësi orientimin në edukim muzikor dhe nxitjen për krijimin e ansambleve nëpër qytete të ndryshme në vend.

Prapa