Kori “Siparantum” me dy çmime të para në Belgjikë

02.05.2022

Kori “Siparantum” po promovojnë vlerat kulturore të vendit tonë në skenat më të mëdha botërore.

Kësaj radhe ata morën dy çmime të para në Festivalin Evropian të Muzikës në Belgjikë.

Vitin e kaluar kori i udhëhequr nga dirigjenti Memli Kelmendi mori vendin e parë në festivalin dhe garën më të madhe korale në botë, “World Choir Games”.

Krenari dhe nder të shohim vlerësime dhe suksese të tilla.

Shumë urime!

Prapa