Lajmet

Nënshkruhet memorandum për Qendrën e Sportit në Zubin Potok

14.08.2020

Në kuadër të mbështetjes së komunave të Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, sot ka nënshkruar memorandum me komunën e Zubin Potokut, për mbështetje financiare të projektit “Sigurimi i pajisjeve për Arenën në Qendrën Sportive në Zubin Potok”, në vlerë prej 100 mijë euromë shumë

MKRS-ja do të investojë ndërtimin e kullës së komandantit Sali Çekaj

13.08.2020

Në kuadër të vizitës së sotme, ministrja Vlora Dumoshi, ka qëndruar në fshatin Belle të Deçanit, në fshatin e komandantit të UÇK-së, heroit Sali Çekajmë shumë

Dumoshi: MKRS-ja me 15 projekte në Deçan

13.08.2020

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, e shoqëruar nga zëvendësi Halil Matoshi, dhe një pjesë e stafit të MKRS-së, kanë vizituar sot Komunën e Deçanit, ku fillimisht u pritën në takim nga kryetari i kësaj komune, Bashkim Ramosajmë shumë

Ministrja Dumoshi përmbyllë Ditën Ndërkombëtare të Rinisë me dy aktivitete virutale

12.08.2020

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi e ka përmbyllur Ditën Ndërkombëtare të Rinisë, me dy pjesëmarrje shumë të rëndësishme virtualemë shumë

Dita Ndërkombëtare e Rinisë shënohet edhe në Skenderaj

12.08.2020

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi i ka vazhduar aktivitetet për Ditën Ndërkombëtare të Rinisë, në Skenderaj. Në Skenderaj ministrja u shoqëruara nga zv. ministri Engelbert Zefaj dhe përfaqësues të MKRS-së, ku u pritën nga Kryetari Bekim Jashari i cili i falënderoi qe kanë përzgjedhur këtë komunë për të shënuar një ditë kaq të rëndësishmemë shumë

previous

1-5 Nga 14

next