Sot nënshkruhet memorandumi për stadiumin e kryeqyetit

24.08.2015

SOT, (24.08.2015), në orën 10:00, në MKRS, do të nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet MKRS-së dhe Komunës së Prishtinës lidhur me renovinim e Stadiumit të Qytetit.

Të pranishëm do të jenë Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kryetari i Prishtinës, z. Shpend Ahmeti, Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, z. Fadil Vokrri, dhe përfaqësuesit e FC \"Prishtina.\"

Me këtë rast, do të prezantohet edhe projekti-detaj, në bazë të të cilit do te zhvillohen punimet.

Ju ftojmë ta përcillni ketë aktivitet.

Prapa