Intervistat

Intervistë e ministrit Çeku për TV Dukagjini

22.01.2022

Intervistë e ministrit Çeku për emisionin Reader në TV Dukagjinimë shumë

Intervistë e ministrit Çeku për KTV

20.01.2022

Intervistë e Ministri të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku për emisionin Desku të KTV-sëmë shumë

Intervistë e ministrit Çeku për ATV

30.12.2021

Intervistë e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sporti, Hajrulla Çeku për emisionin Context të ATV-sëmë shumë

Intervistë e ministrit Çeku për RTV 21

29.10.2021

Intervistë e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, për emisionin Argument Plus, në RTV 21.më shumë

previous

6-4 Nga 9

next