Lajmet

Ministri Gashi: MKRS-ja ka realizuar 98.6% të planit të punës për 2018-tën

28.12.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mbajti konferencën e fundvitit ku prezantoi të arriturat e 2018-tës.më shumë

Ministri Gashi: Libri “The city is everywhere” pasqyron rezistencën e shqiptareve në vitet më të vështira të okupimit

26.12.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka marrë pjesë sot në promovimin e librit “The city is everywhere”, që është produkt i Pavijonit të Republikës së Kosovës në Bienalen e Venedikut për vitin 2018.më shumë

Me propozim të ministrit, Fadil Vokrri me status të 'Qytetarit me Merita të Veçanta'

24.12.2018

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës, pas propozimit të Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka miratuar vendimin për njohjen e statutit të ‘Qytetarit me Merita të Veçanta’ për legjendën e futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri, për kontributin dhe promovimin e sportit.më shumë

QKK sjellë ekspertët e njohur të filmit në Kosovë

24.12.2018

Qendra Kinematografike e Kosovësnë partneritet me EAVEpo organizon një punëtori katër-ditore (10-13 janar) për zhvillimin e projekteve filmike në Kosovë për producentët dhe skenaristët e 9 projekteve të filmave të metrazheve të gjata me potencial ndërkombëtar të bashkëprodhimitmë shumë

Muzeu Kombëtar i Kosovës ndryshon statutin e 1978-tës

24.12.2018

Nga sot Muzeu i Kosovës bëhet me Statut, akt ky i cili ia përcakton mandatin dhe rregullon punën e këtij institucioni të Trashëgimisë Kulturore të Kosovës. Në një ceremoni solemne, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar statutin e Muzeut te Kosovësmë shumë

previous

1-5 Nga 23

next