Lajmet

Ministri Gashi viziton Komitetin Olimpik të Kosovës, premton mbështetje për KOK-un dhe sportistët kosovarë

31.08.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar Komitetin Olimpik të Kosovës. më shumë

Ministri Gashi tregon se UEFA ka konfirmuar se stadiumi “Fadil Vokrri” është i gatshëm për ndeshje ndërkombëtare

30.08.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pranuar konfirmimin nga Unioni i Federatave Evropiane të Futbollit (UEFA) konfirmimin se stadiumi “Fadil Vokrri” mund të përdoret për zhvillimin e ndeshjeve ndërkombëtaremë shumë

Nënshkruhet memorandumi që hap rrugë për investim të tre milion eurove

29.08.2018

Pas kërkesës së MKRS-së dhe miratimit të saj nga Kuvendi Komunal i Obiliqit, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Federata e Futbollit e Kosovës kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi që kësaj të fundit t’i kalohen në shfrytëzim dy parcela në Komunën e Obiliqit, në një hapësirë totale prej 102,817 m2. Shfrytëzimi i këtyre parcelave do t’i jepet FFK-së me qëllim të investimit në një stadium që do të ndërtohet në këtë hapësirë, ku kjo e fundit do të investojë tre milion euro.më shumë

Zëvendësministrja Bakija-Deva prezantoi punën e MKRS-së në panelin që u fol për kulturë

27.08.2018

Zëvendësministrja Burbuqe Bakija-Deva mori pjesë në ngjarjen e organizuar nga Kosovo 2.0, ku u diskutua për kulturën dhe organizimin e kësaj fushe në Republikën e Kosovësmë shumë

MKRS-ja ndau çmimet për Kinematografi: Sahatçiu nderohet për vepër jetësore, Zeqiri merr çmimin vjetor

27.08.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot në një ceremoni solemne ka bërë ndarjen e Çmimit Vjetor për Kinematografi dhe Çmimit Kombëtar për Vepër Jetësore “Bekim Fehmiu”më shumë

previous

1-5 Nga 31

next