Lajmet

Zëvendësministrja Bakija-Deva takoi dramaturgun kroat, Miro Gavran

29.06.2018

Zëvendësministrja Burbuqe Bakija-Deva ka takuar sot dramaturgun kroat me famë botërore Miro Gavran dhe bashkëshkorten e tij Mladena, dhe regjisoren Marigona Bekteshi-Feratimë shumë

Ministri Kujtim Gashi i pranishëm në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018

28.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ndodhet në vizitë zyrtare në Tarragonë të Spanjës, ku ekipi Olimpik i Kosovës po merr pjesë për herë të parë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018.më shumë

Zëvendësministrija Bakija-Deva merr pjesë në promovimin e programit “Evropa Kreative” në Kosovë

27.06.2018

Zëvendësministrja Burbuqe Bakija-Deva ka marrë pjesë në prezantimin e projektit “Kultura për për ndryshim”, pjesë e programit të Komisionit Evropian “Evropa kreative”, me të cilin ditë më parë Republika e Kosovës, konkretisht Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka nënshkruar marrëveshjen për pjesëmarrje në këtë programmë shumë

"Agimi" e "Rugova" me status të merituar ligjor

27.06.2018

Shoqëria Kulturore-Artistike “Agimi” nga Prizreni dhe Ansambli Folklorik Autokton “Rugova” nga Peja, do të kenë status të merituar ligjor. ShKA “Agimi” dhe AFA “Rugova” do të kenë status të veçantë në kuadër të Ligjit Nr. 04/L-164 për Ansamblin Kombëtar të Këngëve dhe Valleve “Shota” dhe ansamblet tjera.më shumë

Ministri Gashi: Objekti i Agjencisë së Arkivave do të rinovohet tërësisht, punët do të fillojnë këtë vit

26.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar sot Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës. Gjatë kësaj vizite ministri zhvilloi takim me Kryeshefin Ekzekutiv të ASHAK-së, Ramë Manaj, i cili njoftoi ministrin me gjendjen, kushtet dhe rrethanat e punës në këtë institucion.më shumë

previous

1-5 Nga 19

next