Parku Arkeologjik "Ulpiana"

Orari i vizitave në Parkun Arkeologjik “Ulpiana”

e Hëne – e Premte 9:30 -15:30

e Shtune 10:00 – 14:00

Për vizita grupore, ju lusim të lajmëroheni paraprakisht.


Personat kontaktues:
z. Milot Berisha, arkeolog dhe përgjegjës për parkun arkeologjik
Email: [email protected]; tel: +377 44 189 909

znj.Zana Rama, arkeologe
Email: [email protected]; tel: +386 49 499 489

KOSOVO IN UNESCO