Fituesit e bursës së MKRS-së për specializim në fushën e arkeologjisë dhe antropologjisë

Në bazë të Marrëveshjes se Bashkëpunimit lidhur ndërmjet Ministrisë së Kulturës Rinise dhe Sportit dhe Këshillit Britanik – Zyra në Kosovë, paneli në përbërje prej përfaqësuesve të MKRS-së, UP-së dhe Këshillit Britanik, pas intervistës me kandidatët, mori vendim për ndarjen e 3 bursave për kandidatët që kanë plotësuar kriteret e shpallura të konkursit

më shumë

Videot Aktuale

Arkivi i lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO