Lajmet

Telegram ngushëllimi i ministrit Kujtim Gashi me rastin e vdekjes së basketbollistit Gazmend Sinani

23.06.2018

Lajmin për vdekjen e basketbollistit Gazmend Sinani e morëm të shtangur dhe të pikëlluarmë shumë

Ministri Gashi në Kamenicë: Stadiumi do të përfundojë sivjet

22.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar sot Komunën e Kamenicës, me ç’rast zhvilloi takim me kryetarin e kësaj komune, Qëndron Kastratimë shumë

Ministri Gashi merr vendim për emërimin e Sekretarit të Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e dhunës në sport

19.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në bazë të Rregullores nr. 03/2018 për Organizimin, Funksionimin, Detyrat dhe Përgjegjësitë e Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës dhe Dukurive Negative në Ngjarjet Sportive ka nënshkruar vendimin për emërimin e Feim Hoxhës, Sekretar i Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës dhe dukurive negative në ngjarjet sportivemë shumë

Viti i pestë i Kalendarit Kulturor Kosovë-Shqipëri

18.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit i Republikës së Kosovës, Kujtim Gashi dhe Ministrja e Kulturës së Republikës së Shqipërisë, Mirela Kumbaro- Furxhi, në ambientet e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, nënshkruan sot Protokollin e Bashkëpunimit për Kalendarin e Përbashkët Kulturor Vjetor, të pestin vit radhazi.më shumë

Ministri Kujtim Gashi nënshkruan rregulloren që do të eliminojë dukuritë negative në sport

12.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka takuar anëtarët e Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës dhe Dukurive Negative në Ngjarjet Sportive i cili përbëhet nga pesë anëtarë.më shumë

previous

1-5 Nga 14

next

KOSOVO IN UNESCO