Lajmet

Zëvendësministri Hoti po merr pjesë në koloninë e piktorëve shqiptarë në itali

16.04.2017

Me ftesë të veçantë nga Instituti i Librit dhe Promocionit i Shqipërisë, zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti, po merr pjesë në koloninë e piktorëve të peizazhit, “Bregdeti Jonian i Italisë në Telajo” që po organizohet në Itali.më shumë

previous

1-1 Nga 1

next

KOSOVO IN UNESCO