Lajmet

Hoti takohet me nënkryetarin e Kuvendit të Malit të Zi, Genc Nimanbegu

12.04.2017

Në vazhdën e takimeve zyrtare që realizoi në Mal të Zi, Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti u takua edhe me Nënkryetarin e Kuvendit të Malit të Zi, Genc Nimanbegun me të cilin biseduan për intensifikimin e marrëdhënieve ndërmjet të dyja vendevemë shumë

Edi Shukriu laureate e çmimit për trashëgimi kulturore “Dea Dardanicae”

12.04.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka themeluar çmimet për trashëgimi kulturore, dhe nëpërmjet tyre, synon të përkrah personalitet që kontribuojnë në ruajtjen, studimin dhe promovimin e trashëgimisë kulturore të Kosovësmë shumë

previous

1-2 Nga 2

next

KOSOVO IN UNESCO