Lajmet

Konferenca Ndërkombëtare për Muze dhe Trashëgimi “Mee, See, Do” sivjet mbahet në Prishtinë

05.04.2017

Rreth 100 muze dhe profesionistë të fushave të trashëgimisë të 13 shteteve, do të takohen në Prishtinë, në konferencën “Mee, See, Do” e cila do të mbahet me 6-8 prill 2017, duke filluar në ora 09:15, në ambientet e Muzeut të Kosovësmë shumë

previous

1-1 Nga 1

next

KOSOVO IN UNESCO