Lajmet

Kosova së shpejti bëhet me Muzeun e Historisë së Natyrës

03.04.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, i shoqëruar nga kryetari i Komunës së Fushë Kosovës, Burim Berisha, ka vizituar sot lokalitetin e caktuar për ndërtimin e Muzeut të Historisë së Natyrës, i pari i këtij lloji në Kosovëmë shumë

Ministri Shala inspektoi punimet në Shtëpinë e Kulturës në Obiliq

03.04.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala bashkë me Kryetarin e Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, kanë inspektuar punimet në ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Obiliq, ku panë nga afër punimet që janë duke u zhvilluar aty.më shumë

Fushë Kosova bëhet me palestër sportive në vlerë prej 1.55 milion euro

03.04.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka nënshkruar sot memorandumin e bashkëpunimit me Komunën e Fushë Kosovës, në vizitën që Ministri Kujtim Shala dhe përfaqësues të MKRS-së kanë realizuar sot në këtë komunëmë shumë

previous

1-3 Nga 3

next

KOSOVO IN UNESCO