Programi ‘Arti në shkolla’ bën bashkë nxënësit e tri komunave

22.02.2024

Përmes programit ‘Arti në shkolla’, mbi 500 nxënës nga 12 shkolla fillore të komunës së Vitisë, Kamenicës dhe Mitrovicës ndoqën të parët fragmente nga opera ‘Goca e Kaçanikut’, produksion i Operës së Kosovës.

Këtë të premte jepet premiera e operës ndërsa repriza të dielën.

Biletat për reprizë e cila shfaqet më 25 shkurt mund t’i blini në biletarinë e Teatrit Kombëtar të Kosovës në Prishtinë (te Pallati i Rinisë dhe Sportit).

Prapa