Forumi i gjashtë Global i Etnosportit

21.02.2024

Javën që lam pas, zëvendësministrja e MKRS Daulina Osmani ishte pjesëmarrëse në forumin e 6-të Global të Etnosportit që u nbajt në Antalia.

Gjatë kësaj ngjarje është takuar me Ministrin e Rinisë dhe Sportit në Turqi, Osman Askin Bak dhe Necmeddin Bilal Erdogan, President i Konfederatës Botërore të Etnosportit.

Në këtë forum, mes shumë temave rreth trashëgimisë sportive, me theks të veçantë u diskutua për ndërlidhjen e sportit tradicional me kulturën, ndërveprim ky që ndihmon në ruajtjen e identitetit tonë kulturor dhe njëherit siguron përcjelljen e traditave tek gjeneratat që vijnë pas nesh.

Prapa