Festivali Tradicional i Komedisë filloi edicionin e 13-të

03.10.2023

Duke filluar nga mbrëmë, Festivali Tradicional i Komedisë "Mittrixfest" filloi aktivitetet e këtij edicioni të cilat do të vazhdojnë edhe për 6 ditë të tjera, duke bërë që Mitrovica të frymojë me art dhe kulturë.

Programi i sivjetëm:
- 6 shfaqje / komedi teatrale të cilat janë në garë për çmimet që do t'i ndajë juria profesionale;
- Ekspozitë e pikturave nga fëmijët me autizëm;
- 5 vizita turistike - promovim i qytetit dhe i trashëgimisë kulturore;
- 5 punëtori nga njohës të fushës së teatrit;
- 7 mbrëmje muzikore.

Mos i humbisni aktivitetet. Çdo natë deri me 8 tetor, ora 19:30 në Muzeun e Qytetit të Mitrovicës.

MKRS vazhdon të jetë një nga mbështetësit kryesorë të këtij edicioni të Festivali Tradicional i Komedise.

Prapa