“TIME” shfaqja e baletit që mahniti publikun

31.03.2023

Një shfaqje plot art e emocione nga Baleti Kombëtar i Kosovës u dha mbrëmë para publikut të kryeqytetit. Me koreografi nga Taulant Shehu, trupa e baletit arritën që përmes gjuhës së trupit të ritregojnë talentin dhe përkushtimin e tyre për baletin konteporan.

Performancën e ndoqi edhe Ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku, po ashtu shumë artistë e artdashës.

Prapa