RLIOF festival që po nxit talentët e rinj

29.07.2022

Mbrëmë në natën e katërt të Rame Lahaj International Opera Festival, performuan studentët e rinjë, duke treguar rezultatin e punës së tyre gjatë ditëve të fundit, nën mësimin dhe kujdesin e mjeshtërit të vokalit - Jean Bernard Thomas.

RLIOF si një prej festivaleve më të reja në vend dhe në rajon po nxit talentët e ri dhe gjeneratën e re drejt formësimit ndërsa po ndikon në krijimin e kuadrove profesionale që do të mund ti shërbejnë gjithë sferës operistike në vend.

Djem e vajza të reja e përjetuan një skenë të madhe, të duartrokitur nga audienca e cila shijoi koncertin dhe magjinë që e sollën këta artistë që premtojnë shumë.

Në koncert ishte i pranishëm ministri i kulturës, Hajrulla Çeku, ministrja e industrisë dhe tregtisë, Rozeta Hajdari, tenori dhe themeluesi i festivalit, Ramë Lahaj, sekretari i MKRS, Bislim Bislimi, artistë e artdashës.

Prapa