Kosova dhe Franca, marrëveshje për bashkëprodhim kinematografik

21.05.2022

Sot në Cannes është nënshkruar marrëveshja për bashkëprodhim kinematografik mes Kosovës dhe Francës.

Ditë e shënuar për kulturën dhe filmin, konfirmim i marrëdhënieve të shkëlqyera ndër-shtetërore mes Kosovës dhe Francës.

Moment krenarie. Urime komunitetit të filmit, suksese në realizime të përbashkëta filmike kosovaro-franceze. 

Prapa