Ministri Çeku takon zëvendësministrin për kulturë të Maqedonisë së Veriut, Daim Luçi

06.05.2022

Sot Ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku, ka pritur në takim zëvendësministrin e Kulturës të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Daim Luçin, me bashkëpunëtorë.

Bashkë diskutuan për çështje të interesit të dyanshëm mes dy vendeve në fushën e kulturës, me theks fuqizimin e bashkëpunimit kulturor përmes aktiviteteve konkrete të përbashkëta në shkëmbimin e përvojave të mira dhe të profesionistëve në fusha të veçanta kulturore.

Ministri Çeku e ka informuar edhe për punët, planet dhe aktivitetet që janë duke u realizuar në fushën e kulturës nga ana e ministrisë dhe ofroi mbështetjen e plotë të MKRS-së për të bashkërenduar përpjekjet për rritjen e mëtutjeshme të bashkëpunimit me Maqedoninë e Veriut në kulturë.

Prapa