Skitarja Kiana Kryeziu do ta përfaqësojë vendin tonë në Lojërat Olimpike Dimërore

14.01.2022

Ajo ka fituar normën olimpike për Lojërat Olimpike Dimërore Beijing 2022.

Së bashku me Kianën, në Lojërat Olimpike Dimërore 2022, Kosova do të përfaqësohet edhe me skijatorin Albin Tahiri, i cili ka siguruar normën olimpike në gara të mëhershme.

Shumë urime Kianës, Albinit dhe gjithë komunitetit të skitarisë.

Prapa