Filluan ndërhyrjet emergjente në ndërtesat brenda Kompleksit Adem Jashari

31.12.2021

Vitin 2021 po e përmbyllim me një lajm shumë të mirë nga Prekazi.

Sot filluan ndërhyrjet e para emergjente në Kompleksin Adem Jashari.

Puna që tashmë ka nisur do të vazhdoj me përkushtim të lartë dhe mbikëqyrje të vazhdueshme.

Në fillim të vitit të ardhshëm fokusi ynë do të jetë projekti i madh, hartimi dhe zbatimi i master-planit për kompleksin memorial “Adem Jashari”.

Prapa