Tri vite pa legjendën e futbollit shqiptar, Fadil Vokrri

09.06.2021

Sot janë bërë tri vite nga vdekja e ish-kryetarit të Federatës së futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri.

Ai ishte njëri nga futbollistët më të mirë dhe më të pëlqyer shqiptar. Një prej meritorëve më të mëdhenj për formimin e Kombëtares së Kosovës në futboll dhe për pranimin e FFK-së në UEFA dhe FIFA.

Kontributi që ka dhënë për sportin gjatë gjithë jetës së tij do të mbahet mend gjithmonë, ndërsa ne si Ministri e Kulturës, Rinisë dhe Sportit do të përkushtohemi që kjo fushë të vazhdoj sukseset.

Më 23 korrik, në ditën e lindjes së Vokrrit, do të përurohet shtatorja për nder të tij ndërsa së bashku me FFK do të koordinohemi për bashkërendim të aktiviteteve për këtë ditë.

Ndihemi krenar që patëm një njeri si Fadil Vokrri në sportin e Kosovës dhe do të jemi gjithmonë falënderues ndaj veprës së tij.

Prapa