Përaqësuese të organizatave ndërkombëtare vizitojnë Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

19.04.2021

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit z. Hajrulla Çeku të premten ka pritur në takim përfaqësuesen e UNKT-së / UNDC-së znj. Ulrika Richardson, përfaqësuesen e UNICEF-it znj. Larissa Brunn, si dhe përfaqësuese të UNDP-së znj. Maria Suokko dhe znj. Enisa Serhati.

Në takim ku morën pjesë edhe këshilltarët e ministrit, Qerim Ondozi dhe Dorotea Deshishku, mysafiret e uruan ministrin Çeku për postin, duke i shpalosur me këtë rast edhe punët dhe aktivitetet të cilat këto organizata i zhvillojnë në Kosovë.

“Republika e Kosovës është shtet me kapacitete të mëdha zhvillimore, dhe fushat me potencial mjaft të madh janë gjithsesi rinia dhe sporti – dy segmente që kjo ministri i mbulon” – u tha të pranishmeve ministri Çeku.

Të pranishmet u pajtuan të vazhdojnë takimet e dyanshme për të parë se cilat janë ato fusha specifike ku do të mund të zhvilloheshin projekte dhe aktivitete të ndryshme në të mirë të zhvillimit të Republikës së Kosovës.

Prapa