Lajmet

“Arti për të gjithë” për personat me aftësi të kufizuara

29.02.2024

Me përkrahjen e Ministrisë së Kulturës, shoqata Hendifer po e realizon projektin “Arti për të gjithë”, përmes së cilit personat me aftësi të kufizuara do të thellojnë dijen e tyre për artinmë shumë

Plani pesë vjeçar për zhillimin e infrastrukturës së futbollit

28.02.2024

Në praninë e ministrit Hajrulla Çeku dhe presidentit të FFK-së, Agim Ademi, sot u mbajt takimi i grupit koordinues për planin pesë vjeçar për zhvillimin e infrastrukturës së futbollit në Kosovëmë shumë

Memorandum për renovimin e palestrës në Gjilan

27.02.2024

Palestra e sportit “Bashkim Selishta-Petriti” në Gjilan do të rinovohet dhe do të ofrojë kushte moderne për sportistëtmë shumë

Vikendi në Urban FM tash e tutje është edhe i librit, krahas muzikës e sportit

27.02.2024

Prej 18 shkurtit, çdo të diel, në Radion Urban FM ka filluar projekti i audiolibrave “Çdo vikend, lexojmë e dëgjojmë bashkë”, përkrahur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportitmë shumë

Demonstrimet në shkolla të programit “Kosova, shtet i xhudos”

27.02.2024

Plot energji po vazhdojnë demonstrimet në shkolla në kuadër të programit “Kosova, shtet i xhudos”, komponentës, “Xhudo në shkolla”më shumë

previous

1-5 Nga 39

next