Lajmet

Shfaqja e filmit historik "Nëntori i dytë"

30.11.2023

Filmi historik dedikuar ditëve të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë "Nëntori i dytë" u shfaq mbrëmë në Kino Armatamë shumë

Përurimi i monografisë "Jeta ime dhe bota e artit"

30.11.2023

Ngjarje, histori e aventura të ndryshme të rinisë, kohës studentore në Paris, të udhëtimeve në vende të tjera përmes artit, janë përmbledhur në mënyrë kronologjike në monografinë mbi krijimtarinë e artistit aplikativ Blerim Luzhamë shumë

"Traumë në Letër", arti kundër dhunës

29.11.2023

Me qëllim sensibilizimin e publikut për ndikimin që ka dhuna e drejtuar ndaj fëmijëve apo dhuna kur dëshmitarë të saj janë fëmijët, Ministria e Drejtësisë ka hapur sot ekspozitën "Traumë në Letër"më shumë

Takim koordinues i MKRS-së dhe donatorëve mbi Strategjinë Shtetërore për Rininë

29.11.2023

Strategjia Shtetërore për Rininë 2024-2032 dhe Plani i Veprimit 2024-2026, u diskutua sot me partnerët e MKRS-së, ku morën pjesë ministri Hajrulla Çeku, shefja e UNICEF në Kosovë, Nona Zicherman, shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Michael Davenportmë shumë

Emocione të paharrueshme me Klasikët Shqiptarë

29.11.2023

Mbrëmja e 28 Nëntorit u shënua me një koncert nga Orkestra Harkore e Filharmonisë së Kosovës, ansambli “New Born”, Okteti i meshkujve i Operës së Kosovës si dhe sopranoja Zana Abazi Ramadani e cila mahniti të pranishmit me magjinë e interpretimit të sajmë shumë

previous

1-5 Nga 57

next