Lajmet

Java e Bibliotekës, larmi aktivitetesh të organizuara nga BKK

29.05.2023

Eksplorimi i koleksioneve të bibliotekës, hulumtimi dhe diskutimi i temave të ndërlidhura me fushën e librit, sesione informative dhe përurimi i këndeve të reja të leximit, kanë shënuar Javën e Bibliotekës në Kosovëmë shumë

2 eksperienca të reja artistike në GKK

26.05.2023

"Strange Seed" nga Fatmir-Mustafa-Karllo dhe "Bliss (Misery is a Butterfly)" nga Leart Rama, janë dy ekspozitat e hapura në Galerinë Kombëtare të Kosovësmë shumë

Hapa konkret për progresin e politikës anti-doping

25.05.2023

Me intensitet të lartë dhe me angazhim gjithëpërfshirës po vazhdon puna drejt funksionalizimit të Agjencisë Anti-Doping në Kosovëmë shumë

Gjithëpërfshirje në asete të trashëgimisë kulturore

25.05.2023

Mirëpritja e personave me aftësi të kufizuara në asete të trashëgimisë kulturore, baraz me vizitorët tjerë duhet të pranohet si detyrë e vërtetë e përgjegjësi dhe po angazhohemi që kjo të ndodhëmë shumë

Gjithëpërfshirje në sport!

25.05.2023

Në kuadër të politikës së gjithëpërfshirjes në sport, organizata “Olimpiada Speciale” në bashkëpunim me Federatën e Futbollit të Kosovës dhe me mbështetje të Ministrisë së Sportit, ka hapur sot Javën Evropiane të Futbollit, e cila ndër qëllimet e veta ka nxitjen dhe promovimin e futbollit edhe tek fëmijët me aftësi të kufizuaramë shumë

previous

1-5 Nga 29

next