Lajmet

Ekspozitë që risjellë dëshmitë e Masakrës në Rogovë të Hasit

31.01.2023

Fotografitë ndihmojnë në formimin e të kuptuarit tonë për kulturën, historinë dhe identitetin. Si një mjet dokumentimi i saktë dhe objektiv, fotografia është përdorur edhe nga Alban Bujari, në arkivin e të cilit ndodhen imazhe të panumërta që i përkasin periudhës së luftës në Kosovë (1997-1999)më shumë

‘Koncert për kitarë’ i Filharmonisë

30.01.2023

Të dielën Filharmonia e Kosovës ka mbajtur koncertin e radhës në Prishtinë. Koncert ky që ishte i konceptuar me vepra muzikore të mirënjohura, dhe përmes interpretimit plot mjeshtëri u sollën tinguj e melodi që rrëmbyen gjithë vëmendjen e të pranishmëvemë shumë

Vizitë zyrtare në Greqi e një delegacioni nga MKRS

28.01.2023

Disa muaj pas vizitës së Ministres së Kulturës dhe Sportit të Greqisë, Lina Mendoni në Prishtinë, një delegacion nga MKRS kanë realizuar vizitë zyrtare në Athinëmë shumë

MKRS për një rini aktive

25.01.2023

Ministria e Rinisë po vazhdon mbështetjen e organizatave joqeveritare që për mision kanë ngritjen e kapaciteteve të të rinjve në fusha të caktuaramë shumë

Drejt menaxhimit të integruar të qendrës historike të Prishtinës

25.01.2023

Gjetjet e para të studimit të fizibilitetit drejt Menaxhimit të Integruar të Qendrës Historike të Prishtinës, janë duke u diskutuar nga përfaqësues të MKRS dhe MMPHI, Kuvendit të Kosovës, Komunës së Prishtinës dhe OJQ-vemë shumë

previous

1-5 Nga 20

next