Lajmet

Parandalimi i abuzimeve në sport

29.11.2022

Zëvendësministrja e MKRS, Daulina Osmani, sot ishte pjesë e panelit në forumin me temë “Fuqizimi i vajzave dhe grave për parandalimin e abuzimeve në sport”, aktivitet ky që u organizua në kuadër të fushatës ndërkombëtare për eliminimin e dhunës ndaj gruas, “16 ditë të aktivizimit”më shumë

Rijetësimi i trashëgimisë kulturore folklorike

29.11.2022

Ka nisur inciativa për rivitalizimin praktik të trashëgimisë kulturore folklorikemë shumë

Ekspozita “Të ndarë por të pashkëputur” në Prekaz

29.11.2022

Në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz, gjatë ditës së djeshme u prezantua ekspozita “Të ndarë por të pashkëputur”, organizuar nga Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisëmë shumë

Homazhe për nder të 28 Nëntorit

28.11.2022

Në kuadër të agjendës shtetërore për datën 28 Nëntor, ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku, së bashku me deputetë dhe përfaqësuses të tjerë të institucioneve të Kosovës, bënë homazhe tek varrezat e familjes Jashari në Prekazmë shumë

78 vjetori i Bibliotekës

27.11.2022

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” festoi 78 vjetorin e themelimitmë shumë

previous

1-5 Nga 45

next