Lajmet

Filloi edicioni i 21- të i “DokuFest”

06.08.2022

Përgjatë nëntë ditëve të festivalit ndërkombëtar të filmit dokumentar dhe të shkurtë “DokuFest”, Prizreni shndërrohet në destinacion për filmdashës, regjisorë e vizitorë të shumtë nga vende të ndryshme. Shfaqja e filmave në kinematë e hapura të qytetit ofron një eksperiencë fantastike, shumë të veçantëmë shumë

Arti si mjet për të reaguar ndaj problemeve shoqërore

05.08.2022

Prishtinës i është shtuar një mural i ri përmes së cilit synohet të ngritet vetëdija për vrasjen e grave dhe dhunën me bazë gjinore. “Andrrat e thyera” u dedikohet të gjitha grave dhe vajzave që janë vrarë nga burrat apo partnerët e tyremë shumë

Njoftim për afatin e ankesave për ngritjen e kapaciteteve profesionale

04.08.2022

Njoftim lidhur me afatin e ankesave pas publikimit të rezultateve të thirrjes publike për ngritjen e kapaciteteve profesionalemë shumë

Hamami i Prizrenit po restaurohet me kujdes

02.08.2022

Me shumë kujdes dhe duke i kushtuar rëndësi çdo detaji po zhvillohen ndërhyrjet restauruese dhe konservuese në Hamamin e Gazi Mehmed Pashës në Prizren. Aktualisht po punohet në rehabilitimin e pjesëve të brendshmemë shumë

Njoftim për ngritjen e kapaciteteve profesionale

02.08.2022

Njoftim për rezultatet nga vlerësimi i aplikacioneve nga Thirrja publike për ngritjen e kapaciteteve profesionale të profesionistëve të rinj nëpërmjet mbështetjes financiare studimore në fushën e kulturës, trashëgimisë kulturore dhe sportit për vitin 2022më shumë

previous

1-5 Nga 6

next