Lajmet

Poeti Xhevdet Bajraj varroset në vendlindje

30.06.2022

Në vendlindjen e tij, në Rahovec iu dha lamtumira e fundit poetit Xhevdet Bajraj.Për të nderuar jetën dhe veprimtarinë e tij u mbajt mbledhje përkujtimore në Shtëpinë e Kulturës “Mensur Zyberaj”, ku morën pjesë miq të poetit, udhëheqës institucionesh, familjar dhe qytetarë të shumtëmë shumë

Homazhe dhe mbledhje komemorative për producenten e ndjerë, Vjosa Berisha

30.06.2022

Sot në hollin e Teatrit Kombëtar të Kosovës, nën organizimin e Ministrisë së Kulturës janë mbajtur homazhe për regjisoren dhe producenten e ndjerë, Vjosa Berishamë shumë

Medalje e artë për Kosovën

29.06.2022

Krenari pa fund. Distria jonë përsëri e artëmë shumë

Mundësi pjesëmarrjeje në festivalin e teatrit në Turqi

29.06.2022

Është hapur aplikimi për pjesëmarrje në Festivalin e 10-të Ndërkombëtar të Teatrit të vendeve Ballkanike në Bursa të Turqisëmë shumë

Punëtori në shkolla fillore për zhvillimin e fëmijëve

27.06.2022

Me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, në kuadër të Bienales “Manifesta 14 Prishtina”, është realizuar projekti “Zbulo rrëfimin tënd”, i cili ka për qëllim zhvillimin pedagogjik të fëmijëve dhe nxitjen e tyre për eksplorimin e qytetit përmes qasjes artistike dhe empirike, historisë gojore dhe shkrimit shprehësmë shumë

previous

1-5 Nga 48

next