Lajmet

Kosova do të bëhet me Muze të Artit Bashkëkohor

31.05.2022

Ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku, ka marrë sot vendim për emërimin e Këshillit Inicues të Muzeut të Artit Bashkëkohormë shumë

Mbështetja dhe fuqizimi i të rinjve prioritet për Qeverinë e Kosovës

31.05.2022

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Qendrën e Inovacionit në Kosovë kanë përmbyllur me sukses implementimin e projektit “Fuqizimi ekonomik i bizneseve fillestare dhe iniciativave për të rinjtë në ndërmarrësi”më shumë

Filharmonia e Kosovës dha koncertin premierë të radhës

31.05.2022

Një program i veçantë dhe me shumëllojshmëri që zgjati rreth dy orë, përfshiu veprat e kompozitorëve, Alexei Shor, Rafet Rudi, Shostakovich, dhe Dvorakmë shumë

Elhami Shabani medalist i bronztë i Evropës

28.05.2022

Edhe një përfaqësim i dinjitetshëm i vendit tonë. Karateisti ynë Elhami Shabani, fitoi medaljen e bronztë të Evropës në Kampionatin Evropian të Karatesë “Gaziantep 2022”, kategoria -75 kgmë shumë

Shtatë dekada nga hapja e kinemasë Lumbardhi, në Prizren!

27.05.2022

Në kuadër të programit për 70 vjetorin e themelimit të Kino Lumbardhit u promovua libri “Lumbardhi: një histori episodike” dhe filloi programi i filmit LXX në Kino Bahçemë shumë

previous

1-5 Nga 37

next