Lajmet

Kompleksi Memorial “Adem Jashari” për herë të parë në një vlerësim të hollësishëm

22.09.2021

Sot në Qeverinë e Kosovës është mbajtur Mbledhja e dytë e Komitetit Ndërministror për koordinimin e procesit, përzgjedhjen e projektit dhe monitorimin e procesit të implementimit të projektit për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz, në të cilën u diskutua për raportin e vlerësimit të përpiluar nga ekipi i inxhinierëve mbi gjendjen fizike të ndërtesave në Kompleksmë shumë

Njoftim për Çarshinë e Madhe të Gjakovës

22.09.2021

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit si institucion përgjegjës për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore në Republikën e Kosovës, ka për detyrë që të sigurohet që ndërhyrjet në asetet e trashëgimisë kulturore kontribuojnë në ruajtjen e autenticitetit dhe integritetit të vlerave të trashëgimisë kulturoremë shumë

Hapet ekspozita “Raffaello portretist”

21.09.2021

Nga sot në Muzeun Kombëtar të Kosovës do të mund të shihni një ekspozitë shumë të veçantëmë shumë

Vizitë në Parkun Arkeologjik Ulpiana

21.09.2021

Sot Ministri i MKRS, z. Hajrulla Çeku, anëtarët e bordit të Këshilit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore, deputetët, z. Ardian Gola dhe z. Enis Kervan nga Komisioni Parlametar për Arsim dhe këshilltarja e ministrit, znj. Nora Arapi Krasniqi vizituan Parkun Arkeologjik Ulpianamë shumë

Takim me ekipin e filmit “Vera Andrron Detin”

17.09.2021

Sot në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit patëm kënaqësinë të presim ekipin e filmit “Vera Andrron Detin”më shumë

previous

1-5 Nga 16

next