Lajmet

Telegram ngushëllimi i Ministrit Çeku për ndarjen nga jeta të piktorit Zef Toçi

28.07.2021

E nderuar familje Toçi,Me pikëllim sot mora lajmin për ndarjen nga jeta të piktorit të njohur, Zef Toçi dhe ju shpreh ngushëllimet e mia më të sinqertamë shumë

Kosova renditet e dyta në International Folk Festival Tirana

26.07.2021

Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Qyteti i Obiliqit” arriti që të marrë vendin e dytë në “International Folk Festival Tirana” (IFFT), në një ngjarje tre ditëshe, ku morën pjesë 9 shtete me ansamblet përfaqësuesemë shumë

Mbahet Festivali i këngës qytetare “Zambaku i Prizrenit”

25.07.2021

Tingujt e muzikës së vjetër qytetare i dhanë atmosferë të veçantë mbrëmë qytetit të bukur të Prizrenitmë shumë

Poezia e Podrimjes trashëgimi e spikatur kulturore e Kosovës

21.07.2021

Sot u bënë 9 vite nga vdekja e poetit tonë të madh, Ali Podrimjamë shumë

Urime Dita Botërore e Aftësive të të Rinjve 2021!

15.07.2021

Shteti ynë krenohet gjithmonë me formën se si funksionojnë të rinjtë tanë. Të fokusuar në arsimim, punë dhe duke kontribuar në shoqëri e familje, për të shtyrë përpara zhvillimin e vendit. Ata janë aktiv dhe kanë mendim kritik mbi problemet socio-ekonomike të venditmë shumë

previous

1-5 Nga 12

next