Lajmet

Dumoshi: MKRS-ja përkrah vlera të artistëve si Rexhepagiqi e Boshnjaku

25.02.2021

Me përkrahje të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, është mundësuar organizimi i koncertit të këngëtarit tonë të mirënjohur Armend Rexhepagiqit nën emërtimin “Edhe një herë”, të cilin e ka përgatitur kompozitori Florent Boshnjakumë shumë

Telegram ngushëllimi i ministres Dumoshi, me rastin e vdekjes së zyrtares së MKRS-së, Vlera Fetahaj

18.02.2021

Të nderuara familjet Rugova e Fetahaj,Me pikëllim e mora lajmin për ndarjen nga jeta, në moshë të re të familjares tuaj, Vlera Fetahaj, zyrtares tonë, të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportitmë shumë

Suksesi i filmit “Zgjoi” është sukses i tërë Kosovës

03.02.2021

Pas suksesit të arritur të filmit “Zgjoi” nga Kosova, në “The Sundance Film Festival”, festivalin më të madh të pavarur të filmit në SHBA, Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka takuar skenaristen dhe regjisoren e filmit Blerta Bashollimë shumë

Ministrja Dumoshi takoi Këshillin për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës në sport

03.02.2021

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, në vazhdën e aktiviteteve të saj, takoi anëtarët e Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës në Sport dhe Dukurive të Tjera Negative në Ngjarjet Sportivemë shumë

previous

1-4 Nga 4

next