Lajmet

Ministrja Dumoshi bisedoi me përfaqësues të skenës së pavarur kulturore të Kosovës

31.03.2020

Sot, Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, zhvilloi një takim virtual me përfaqësues të organizatave të skenës së pavarur kulturore, në kuadër të përgatitjeve për hartimin e Planit Emergjent për Kulturë, Rini dhe Sport, me qëllim të konsultimit rreth ndikimit të situatës së krijuar nga efekti i pandemisë globale COVID-19më shumë

Ministrja Dumoshi: Projektet të trajtohen me prioritet

30.03.2020

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, bashkë me zëvendësministrin Yll Rugova, kanë mbajtur takim pune me drejtorët e Departamenteve të MKRS-së, me të cilët ka diskutuar për planet dhe punët që priten të realizohen këtë vit si dhe për propozimin që është dhënë nga Qeveria e Kosovës për një fond shtesë për MKRS-në, gjithnjë duke konsideruar rrethanat aktuale respektivisht gjendjen emergjente. Ne këtë kuadër, u diskutua për funksionimin me staf te reduktuar ne ministri dhe institucionemë shumë

Ministrja Dumoshi caktoi vlerën financiare për poentimin e pikëve për federatat, sportistët e trajnerët

30.03.2020

Sipas legjislacionit për sportin dhe financimin e federatave sportive, sportistëve dhe trajnerëve, Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka nënshkruar sot dy vendime që kanë të bëjnë me mbështetjen financiare të federatave sportive, sportistëve dhe trajnerëvemë shumë

MKRS me grup punues për të ndihmuar organizatat kulturore, rinore, sportive dhe të trashëgimisë

27.03.2020

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit do të themelojë grupin e punës për ndërtimin Planit Emergjent për Kulturë, Rini dhe Sport, i cili përfshin masat e nevojshme për të ndihmuar dhe mbështetur sektorët që i mbulon MKRS-ja, për ballafaqim me vështirësitë e krijuara nga efekti i pandemisë globale COVID-19më shumë

Urimi i ministres Dumoshi për Ditën Botërore të Teatrit

27.03.2020

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, për nder të Ditës Botërore të Teatrit, uron të gjithë artistët dhe njerëzit që merren me teatrin.më shumë

previous

1-5 Nga 28

next