Lajmet

Promovohet libri monografik për Nexhmije Pagarushën

21.09.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në promovimin e librit monografik “Nexhmije Pagarusha”.më shumë

Fondi për ndërmarrësit e rinj do të rritet në 3 milion euro

20.09.2019

Prizreni do të jetë nikoqir i Panairit të Punësimit, i cili do të zgjasë dy ditë, ku dhjetëra biznese që do të prezantojnë dhe ofrojnë punësim për të interesuarit.më shumë

Gashi ndalon përdorimin e veturave zyrtare gjatë fushatës zgjedhore për stafin politik

19.09.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në bazë të kompetencave të tij, të mbështetura në ligj, ka marrë vendim për ndalimin e përdorimit të automjeteve zyrtare në gjatë 24 orëve për stafin politik.më shumë

Ministri Gashi ndau mirënjohje për ish-mundësin Sadik Ferati

19.09.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka pritur në takim ish-mundësin Sadik Ferati, fitues i dy medaljeve botërore.më shumë

Ministri Gashi: 9 medaljet e reja, sukses i jashtëzakonshëm jo vetëm i Taekwondos por edhe i sportit të Kosovës

18.09.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka pritur në takim fituesit e medaljeve të Taekwandos të cilët e përfaqësuan Kosovën në kampionatin ballkanik “Samokov 2019” të Bullgarisë, ku prej atje Kosova është kthyer me 9 medalje me grupmosha të ndryshme.më shumë

previous

1-5 Nga 12

next