Lajmet

MKRS përkrahë Qendrën Rinore në Malishevë me kompjuter

15.08.2019

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, e ka mbështetur Qendrën Rinore në Malishevë, me kompjuter, për kabinet të IT për këtë organizatë rinore. Për këtë qëllim sot në Malishevës, kanë qëndruar ministri i MKRS-së, Kujtim Gashi dhe zëvendësministri Rexhep Mazreku të cilët janë pritur nga Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj.më shumë

Gashi kërkon nga Komuna e Prishtinës hapësirë për ndërtimin e shtatores së Vokrrit dhe statujës së Kelmendit

15.08.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, përmes dy letrave të nënshkruar sot me ane të së cilave iu është drejtuar kryetarit të Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, ka kërkuar nga ai që të sigurohet dy lokacione, njëra për vendosjen e shtatores së Legjendës së Futbollit Kosovar “Fadil Vokrri” dhe tjetra për vendosjen e statujës për Kampionen me famë botërore Majlinda Kelmendi.më shumë

Gashi: Qytetarët shqiptarë në Luginën e Preshevës, do ta kenë vëmendjen e institucioneve të Republikës së Kosovës

14.08.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot në kabinetin e tij ka pritur përfaqësuesit e institucioneve të kulturës nga Lugina e Preshevës.Në një ceremoni solemne ka bërë shpërndarjen 135 titujve të librave të blera nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit .më shumë

Gashi: Sa herë vizitorët të vijnë në këtë Kullë gjithmonë do ta ndjejnë se populli shqiptar lirinë e shkroi me gjak

14.08.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në vënien e gurthemelit të Kullës së Shaban Manxhollit në Mikushnicë.më shumë

Gashi: Ky projekt ka për qëllim krijimin e vendeve të reja të punës për të rinjtë

13.08.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi së bashku me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës Kadri Veseli, morën pjesë në shpërndarjen e certifikatave për të rinj të cilët janë trajnuar në fushën e Ndërmarrësisë dhe Zhvillimit të Planit të Biznesit, ky aktivitet u realizua në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Rinisë 12 gushtin.më shumë

previous

1-5 Nga 10

next