Lajmet

Miratohet strategjia për rini, përkrahja e rinisë prioritet i ministrit Gashi

17.06.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot Strategjinë e Rinisë 2019-2023. Dokumenti strategjik trajton preokupimet e kohës së sotme të të rinjve nga mosha 15 - 24 vjeç dhe politikat ndër sektoriale në përputhje me legjislacionin në fuqi të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.më shumë

Përurohet shtëpia e Kulturës në Obiliq

14.06.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka përurua sot Shtëpinë e Kulturës “Xhavit Haziri” në qytetin e Obiliqit, projekt ky i financuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. më shumë

Zëvendesministri Rexhep Mazreku mori pjesë në hapjen e Kampionatit Ballkanik të Futsallit

14.06.2019

Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Mazreku, ka marrë pjesë sot në hapjen e Kampionatit Ballkanik të Futsallit të organizuar nga Federata e Sportit Shkollor, kampionat i cili organizohet për herë të parë në Kosovë.më shumë

Zevendesministrja Bunjaku mori pjese ne panel per prezantimin e raportit “Roli dhe Rëndësia e të Rinjve në Parandalimin e Dhunes"

14.06.2019

Sot zv. Ministria Leonora Morina Bujaku në emer të Ministrit z.Kujtim Gashi mori pjesë në panelin i cili u organizua me qëllim të prezantimit të raportit “Roli dhe Rëndësia e të Rinjve në Parandalimin e Dhunës”më shumë

Ministri Gashi: Stadiumi Kombëtar, projekti kapital më i madhi në historinë e vendit

14.06.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në prezantimin e Stadiumit Kombëtar të Kosovës që u bë në ambientet e Muzeut të Kosovës. Pjesëmarrës në këtë takim ishin edhe kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, përfaqësues të shumtë të institucioneve të shtetit dhe të sportit si dhe anëtarë të familjes Vokrri.më shumë

previous

1-5 Nga 12

next