Lajmet

Ministri Gashi: Fondin rinor prej 1 milion euro po e jetësojmë

19.04.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, bashkë me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, në një ceremoni të organizuar sot kanë bërë shpërndarjen e kontratave për 21 përfituesit e granteve nga Fondi Rinor që për qëllim kanë rritjen e punësimit për të rinjtë e vendit tonë përmes zhvillimit të ndërmarrësisë.më shumë

Ekspozitë: Përmes Trashëgimisë, nga Korça në Prizren

19.04.2019

Ftoheni të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës, të premtën, më 19 prill 2019, në ora 19:00 në Galerinë e Hamamit të Gazi Mehmet Pashës.më shumë

Në Deçan, MKRS do të investojë mbi 650 mijë euro gjatë këtij viti

18.04.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka qëndruar sot për vizitë në Komunën e Deçanit. Gjatë kësaj vizite ministri ka inspektuar punimet në sallën e sportevemë shumë

Ministri Gashi: Të hartohet një ligj që përkon me kërkesat e të rinjve

18.04.2019

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka bërë sot prezantimin dhe diskutimin e projekt-ligjit për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Fuqizim dhe Pjesëmarrje të Rinisë. Në këtë prezantim, pas diskutimeve të bëra rreth këtij drafti, u dhanë edhe rekomandime.më shumë

MKRS investon tri projekte kapitale në Rahovec në vlerë totale mbi 2 milionë euro

18.04.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur dje në ambientet e MKRS-së në Prizren kryetarin e Komunës së Rahovecit, Smajl Latifin. Në këtë takim, mes MKRS-së dhe Komunës së Rahovecit u nënshkruan tri memorandume bashkëpunimi.më shumë

previous

1-5 Nga 16

next